Wednesday, April 3, 2013

Minu lemmikud filmid

Üks minu lemmik filmidest on Tasujad. See valmis 2012 aastal ja selle autoriks on Joss Whedon. Selle sisu seisneb selles et Nick Fury kutsub kokku superinimestest koosneva tiimi:Raudmees, Kapten Ameerika, Thor, Hulk, Must Lesk ja Kullsilm. Nemad peavad aitama maailma päästa ''Jumal'' Loki ja tema armee käest. Lokil on ka kuubik, mis on pärit tema maailmast Asguardist, see on piiramatu energia allikas mis aitab tal oma armee meie maailma tuua.
      

Mulle meeldib veel film Hugo. See valmis 2011 aastal ja selle autor on Martin Scorsese. Hugo on orb, kes elab raudteejaamas Pariisis 1930. aastal. Ta on orb, sest tema isa suri tulekahjus. Ta isa oli kellasepp ja ükspäev oli ta koju toonud rauast mehe, kes ei töödanud ja nad parandasid seda koos, aga siis ta isa suri ja see jäi pooleli. Ta hakkab ise seda lõpuni tegema, aga selle saab käima panna ainult ühe südamekujulise võtmega, mille ta avastab ühe tüdruku kaelast kelle onu töötab rongijaamas. Nendest saavad sõbrad ja neil tuleb vastu astuda koos paljudele seiklustele ja müsteeriumidele.
                                          

Veel üks minu lemmikutest on Kääbik:Ootamatu teekond. See valmis 2012. aastal ja selle autor on Peter Jackson. See räägib kääbikust nimega Bilbo Baggins kes elab muretut elu kuni tema juurde tuleb võlur Gandalf, kes kutsub teda ühele seiklusele Üksikule mäele mis kuulus kunagi päkapikkudele, aga praegu valitseb seda draakon Smaug ja seda selle pärast et seal on tohutult palju kulda. Nii nad asuvad selle poole teele, kuid nel tuleb võidelda orkidega, kes on päkapikkude kauaaegsed vaenlased ja nad peaaegu tapavad päkapikkude pealiku Thorini, kes on troonipärija Eraboris(üksikul mäel).
                                       

No comments:

Post a Comment